Inspiring public places

Stradus is dé specialist in prefab betonproducten voor het creëren van een aangename, toegankelijke, veilige en duurzame openbare ruimte. Met een uitgebreid standaardgamma, of juist een creatieve oplossing op maat. Meedenken met onze opdrachtgevers staat daarbij altijd voorop, van ontwerp tot uitvoering


Stradus in 2:20

Ontdek onze beton­producten

Ontdek onze beton­producten

Stradus ontwikkelt geprefabriceerde betonelementen voor een totaalinvulling van de publieke ruimte. Met de focus op functionaliteit én esthetiek zorgen we voor de juiste oplossing voor elke vraag, van bestrating tot verkeerselementen en straatmeubilair. 

Laat je door ons inspireren
 • Street
  Art

  Voor een innemende buitenruimte

  Hoe schep je de juiste sfeer, in harmonie met de omgeving? Ontdek het gamma Street Art, met focus op esthetiek, vormgeving en ontwerpvrijheid.

 • Street
  Safe

  Voor de mobiliteit van morgen

  Met Street Safe ontwikkelt Stradus prefab oplossingen uit beton voor een toegankelijke en verkeersveilige publieke ruimte.

 • Street
  Care

  Voor duurzame bestrating

  Een steentje bijdragen aan de vergroening van de buitenruimte en bescherming van het milieu, bijvoorbeeld met ecologische bestrating. Dat doen we met het gamma Street Care.

 • Street
  Works

  Voor verwerkings- en onderhoudsgemak

  Snel, slim én sterk: daar staat Street Works voor. Via optimaal verwerkings-, gebruiks- en onderhoudsgemak in functionele bestratingsproducten.

Onze 360° virtual tours, een unieke blik op onze projecten

Cases waar zowel wij als onze partners trots op zijn. Een unieke blik op een realisatie die je nu levensecht kan beleven alsof je zelf ter plaatse rondloopt. Zo brengen we een Stradus-realisatie als het ware tot bij jou. Benieuwd? Duik snel in onze virtual tours.