Inspirerende buitenruimten

Inspirerende buitenruimten

Als producent en verdeler van hoogwaardige prefab bestratings- en maatwerkproducten uit beton biedt Stradus inspirerende oplossingen voor de inrichting van toonaangevende, veilige, toegankelijke en duurzame buitenruimtes. Of het nu gaat om stadscentra, wegen, woonwijken, utiliteit, recreatie, kantooromgevingen of industriële omgevingen.

Elke buitenruimte verdient zijn eigen passende identiteit. Binnen het brede gamma van Stradus vindt u vast en zeker een geschikte oplossing om vorm te geven aan uw ideeën. Dit met een unieke, inspirerende buitenruimte als eindresultaat.

Uw bevoorrechte partner van ontwerp tot uitvoering

Inspirerende buitenruimten

Stradus maakt deel uit van de Ierse beursgenoteerde holding CRH, internationaal marktleider in bouwmaterialen. De kracht van de groep en de samenwerking met onze zusterbedrijven binnen België en over de grenzen heen zorgen ervoor dat we voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Deze samenwerking maakt bovendien dat Stradus beschikt over vele technische mogelijkheden alsook een uitgebreid productengamma en frequente productinnovaties. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons ruime aanbod en onze klantgerichte aanpak staan we garant voor een duurzame samenwerking.

We denken voortdurend met onze klanten, ontwerpers en opdrachtgevers mee en bieden ondersteuning doorheen het gehele traject. Vandaar beschouwen we onszelf als de bevoorrechte partner van ontwerp tot uitvoering.

Meer over CRH

CRH

CRH stelt als marktleider in de globale industrie van bouwmaterialen ongeveer 85.000 werknemers tewerk op een 3.600-tal vestigingen in 32 landen verspreid over de hele wereld.

CRH is de grootste speler in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de tweede grootste op wereldvlak. De groep heeft een leiderschapspositie in Europa net als gevestigde strategische posities in de opkomende economische regio’s van Azië (India, China, de Filippijnen, Maleisië) en Zuid-Amerika (Brazilië).

CRH ijvert voor de verbetering van de bouwwereld door het aanbieden van superieure materialen en -producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur-, woon- en commerciële projecten.

CRH is beursgenoteerd en behoort tot de Fortune 500, FTSE 100 en EURO STOXX 50 ranglijsten.

Raadpleeg voor meer informatie over CRH de website www.crh.com.