Street Care

Voor duurzame bestrating

Als de ‘grondleggers’ van onze toekomst hechten we er belang aan ons steentje bij te dragen tot een duurzaam leefklimaat. Zo bieden we overheden en ondernemingen de juiste oplossingen om hun buitenruimte te verduurzamen. 

We dragen ons steentje bij

Street Care is een compleet gamma met focus op ecologie en duurzaamheid. Zo beschermt waterdoorlatende bestrating doeltreffend tegen uitdroging van de bodem en overstromingen. Overheden, ondernemingen en particulieren kunnen hun buitenruimte hiermee letterlijk én figuurlijk vergroenen, in een passende uitvoering in harmonie met het straatbeeld. Of Cero, onze nieuwe cementvrije betonproducten op basis van geopolymeerbeton, waarvan de CO2-voetafdruk tot 70% lager ligt dan die van producten op basis van conventioneel beton.

Onze productgroepen met Street Care oplossingen
Op zoek naar inspiratie?

Op zoek naar ideeën voor een innemend ontwerp van jouw project? Benieuwd hoe onze producten worden gecombineerd tot een harmonieus eindresultaat? Onze inspiratiebank is gevuld met honderden referenties. Zoek op product, toepassingsgebied, structuur, kleur of merk. Verfijn je keuze en laat je inspireren!