Laat je inspireren

Een uitdagende opdracht? Een complexe aanbesteding? Samen komen we tot ijzersterke concepten en projecten die de publieke ruimte op een eigentijdse én toekomstgerichte manier invullen. Als producent van geprefabriceerde beton- en bestratingselementen, willen wij je helpen de beste wereld te creëren om te wonen, werken en ontspannen. En dat zowel naar esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid als verkeerveiligheid. Met onze 4 gamma’s, die op elke vraag een antwoord bieden.

 • Street
  Art

  Voor een innemende buitenruimte

  Hoe schep je de juiste sfeer, in harmonie met de omgeving? Ontdek het gamma Street Art, met focus op esthetiek, vormgeving en ontwerpvrijheid.

 • Street
  Safe

  Voor de mobiliteit van morgen

  Met Street Safe ontwikkelt Stradus prefab oplossingen uit beton voor een toegankelijke en verkeersveilige publieke ruimte.

 • Street
  Care

  Voor duurzame bestrating

  Een steentje bijdragen aan de vergroening van de buitenruimte en bescherming van het milieu, bijvoorbeeld met ecologische bestrating. Dat doen we met het gamma Street Care.

 • Street
  Works

  Voor verwerkings- en onderhoudsgemak

  Snel, slim én sterk: daar staat Street Works voor. Via optimaal verwerkings-, gebruiks- en onderhoudsgemak in functionele bestratingsproducten.

Op zoek naar inspiratie?

Op zoek naar ideeën voor een innemend ontwerp van jouw project? Benieuwd hoe onze producten worden gecombineerd tot een harmonieus eindresultaat? Onze inspiratiebank is gevuld met honderden referenties. Zoek op product, toepassingsgebied, structuur, kleur of merk. Verfijn je keuze en laat je inspireren!