Street Art

Voor een innemende buitenruimte

Ook een openbare ruimte vraagt om uitstraling, een identiteit zelfs. Hoe scheppen we de juiste sfeer, in harmonie met de omgeving? Binnen Street Art focussen we op de esthetische meerwaarde die beton kan bieden in de publieke ruimte, met een uitgebreid palet aan structuren en kleuren, formaten en patronen. Denk aan grootformaten en pakketten voor de creatie van stroken- en wildverbanden. Maar ook aan grillige vormen zoals onze stap- en parkstenen en knap op elkaar afgestemd modulair straatmeubilair. Street Art is geen keuze tussen creativiteit of functionaliteit, maar een versmelting ervan. Ontwerpvrijheid op maat van je project, en je budget.

Een esthetische en harmonieuze omgeving

Voor iedere buitenruimte de passende identiteit en uitstraling, daarvoor staat het gamma Street Art. We brengen de juiste sfeer tot leven en creëren een harmonieus straatbeeld. Stijlvol en uitnodigend, in lijn met de omliggende gebouwen, straten en pleinen. 

Functie en identiteit

Het Street Art gamma gaat niet alleen om exclusieve bestrating, maar zorgt ook voor een extra accent in de buitenruimte. Denk aan grootformaten en strokenverbanden, of stijlvolle accenten als brede boordstenen en straatmeubilair in beton. Street Art inspireert ontwerpers, met het oog op functie en identiteit. 

Ontwerpvrijheid en uniciteit

Modern, minimalistisch of klassiek, het Street gamma biedt met een oneindige diversiteit aan vormen, formaten, kleuren en structuren een enorme ontwerpvrijheid op maat van je project, en je budget. De unieke combinatie van producten geeft het project ongetwijfeld de beoogde uniciteit.
 

Voor ieder budget een oplossing

Wil je een oplossing specifiek op maat van jouw ontwerp? Dan werken we die graag voor je uit. Binnen ons Street Art-assortiment vind je daarnaast ook een veelzijdig aanbod aan standaardoplossingen waar je als ontwerper al bijzonder creatief mee aan de slag kan gaan.

Onze productgroepen met Street Art oplossingen
Op zoek naar inspiratie?

Op zoek naar ideeën voor een innemend ontwerp van jouw project? Benieuwd hoe onze producten worden gecombineerd tot een harmonieus eindresultaat? Onze inspiratiebank is gevuld met honderden Street Art-referenties. Verfijn je keuze en laat je inspireren!