Street Works

Voor verwerkings- en onderhoudsgemak

Inspireren doe je met een visie, overtuigen met uitvoerbaarheid. En dat gaat niet alleen over de kostprijs van materialen. Street Works verenigt verwerkings-, gebruiks- en onderhoudsgemak in functionele bestratingsproducten. Snel, slim én sterk!

Functionele producten voor verwerkings-, gebruiks- en onderhouds­gemak 

Naast de gebruikte materialen bepalen de verwerking en het onderhoud de uiteindelijke kostprijs van een project. Het Street Works gamma omvat prefaboplossingen met het oog op een vlotte plaatsing zoals machinaal plaatsbare stenen, grasbetontegels en industriële vloerplaten. 

Maar ook bijvoorbeeld Nevergreen, ons concept van onkruidvrije bestrating, of vloerplaten die dankzij hun grootte een verminderde nood aan onderhoud met zich meebrengen. Niet te vergeten de keerelementen, handige oplossingen voor een efficiënte grondkering. 
 

Onze productgroepen met Street Works oplossingen
Op zoek naar inspiratie?

Op zoek naar ideeën voor een innemend ontwerp van jouw project? Benieuwd hoe onze producten worden gecombineerd tot een harmonieus eindresultaat? Onze inspiratiebank is gevuld met honderden referenties. Zoek op product, toepassingsgebied, structuur, kleur of merk. Verfijn je keuze en laat je inspireren!