Street Safe

Voor de mobiliteit van morgen

De publieke ruimte moet in de eerste plaats veilig en toegankelijk zijn voor iedere gebruiker. Met Street Safe ontwikkelt Stradus prefaboplossingen uit beton, in lijn met de wetgeving en gericht op een veilige en vlotte mobiliteit.

Toenemende belasting en gevaar

De belasting van onze wegeninfrastructuur neemt voortdurend toe en daarmee ook het gevaar voor de weggebruiker. Maar gelukkig winnen verkeersveiligheid en mobiliteit steeds meer aan belang. De publieke ruimte heeft bovendien een sociale rol. Ze moet dus veilig en toegankelijk zijn voor iedere gebruiker.
 

Veilig op weg

Binnen het gamma met de naam Street Safe ontwikkelt Stradus oplossingen ten voordele van de verkeersveiligheid en mobiliteit. Van complete rotondes en bushaltes tot verkeersremmende oplossingen en middengeleiders. Allemaal vlot te plaatsen, plus onderhoudsvriendelijk, zonder dat de veiligheid conflicteert met het harmonieuze straatbeeld.
 

Onze productgroepen met Street Safe oplossingen
Op zoek naar inspiratie?

Op zoek naar ideeën voor een innemend ontwerp van jouw project? Benieuwd hoe onze producten worden gecombineerd tot een harmonieus eindresultaat? Onze inspiratiebank is gevuld met honderden referenties. Zoek op product, toepassingsgebied, structuur, kleur of merk. Verfijn je keuze en laat je inspireren!