24/7 digitaal afroepen en online inzicht in je orders

Met de afroep app maken we het jou als werfleider gemakkelijker

Met onze afroep app zetten we in op digitaal gebruiksgemak en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Je kan er namelijk 24/7 de nodige materialen mee afroepen. Je hebt al je orders in één duidelijk overzicht en kan makkelijk afronden op volle vrachten. Met de app voorkomen we ook miscommunicatie. Laat je overtuigen door gebruikers van de app. In deze video vertellen enkele werfleiders hoe onze afroep-app ook jouw leven eenvoudiger kan maken.

Laat je overtuigen door gebruikers van de app
“Je kan met de afroep-app afroepen wanneer je wil: ’s avonds om 19 uur of ’s morgens om 6 uur. Je moet niet wachten tot er mensen op kantoor zijn om te bellen. Je doet je laptop open en in een paar klikken is het gebeurd. Het vergemakkelijkt zeker en vast je job als werfleider.”
Ewout Thierens
Werfleider wegen en riolering bij BESIX Infra
Alle voordelen op een rijtje

Al je orders in 1 duidelijk overzicht

Voorraadinformatie per artikel

Inzicht in het levermoment

24/7 beschikbaar

“De app vormt echt een meerwaarde. De app is zeer gebruiksvriendelijk en ik ben blij dat ik er van op de hoogte ben gebracht. Het werkt echt snel.”
Vincent Lelièvre
Werfleider bij Colas Belgium Sud-Ouest

Betere service, vertrouwde ondersteuning

Zoals je ziet in het filmpje, zijn klanten die de app gebruiken stuk voor stuk enthousiast. De app helpt hen immers om vlotter en efficiënter te werken. Daarnaast kunnen ze ook nog altijd terecht bij onze binnen- en buitendienstcollega’s, via mail of telefoon.

Vraag je persoonlijke login aan

Twijfel niet langer en vraag je login aan. Ontdek hoe eenvoudig het is en roep vanaf nu al je materialen digitaal af via onze afroep-app.

Persoonlijke demo op aanvraag

De app is heel gebruiksvriendelijk en intuïtief. Wil je toch dat we je er even door gidsen? Vraag dan naast je login ook een persoonlijke demo aan. Wij nemen snel contact met je op.