Ontdek onze Virtual Tours

Een 360°-ervaring van onze projecten, met de verhalen van onze projectpartners.

Onze projecten, levensecht en tot in de kleinste details. Dat zijn de Stradus Virtual Tours. Ga op ontdekking en ontmoet onze projectpartners. Zij vertellen je het verhaal achter het project. Bij elke tour vind je ook een handig overzicht van alle STRADUS-producten die gebruikt werden. Kies hieronder een tour en vlieg erin!
 

Speelplaats Stedelijk Lyceum Antwerpen, budgetvriendelijk en toch op maat

Augustus - Naar aanleiding van een doorlichting in 2016 besliste AGSO om de speelplaats van het Stedelijk Lyceum Expo volledig te renoveren. Onze partners, Nathalie Loos van Stedelijk Onderwijs Antwerpen en Gert Cuypers van Cuypers & Q Architecten, vertellen je hoe de speelplaatsrenovatie na bijna 3 jaar nog altijd aan de verwachtingen voldoet.

Ga op virtual tour

Authenticiteit troef in het vernieuwde stadscentrum van Bree

Mei - Het stadsbestuur van Bree had een duidelijke visie voor de herinrichting van het centrum. Schepen Rudi Cober en Hoofd van de Technische Dienst Nelly Gabriëls leggen uit hoe het vernieuwde centrum, met aandacht voor beleving, de zwakke weggebruiker en het historische karakter van de stadskern, die visie nu tot leven brengt.

Ga op virtual tour

Het Sint-Agathaplein als kloppende hart van Wilsele

Oktober - Een volledig nieuw dorpsplein, met aandacht voor groen en ontharding. Dat was de opdracht voor het Sint-Agathaplein in Wilsele. Schepen Leen Beuckelaers en ontwerper Koen Moelants vertellen hoe ze dat aangepakt hebben. En hoe het plein een plek werd die jong en oud verbindt. 

Ga op virtual tour