Modulaire elementen in tal van uitvoeringen voor een eindresultaat op maat

Funeral Care - modulaire elementen

Specifiek voor de inrichting van begraafplaatsen voorziet het gamma Funeral Care tal van oplossingen. Ethische ijkpunten die verder gaan dan klassieke grafmonumenten. Het gamma omvat zowel elementen voor de modulaire samenstelling van wandmonumenten (columbaria), urnenkelders als herdenkingszuilen. Dit in tal van uitvoeringen en kleuren om tot een eindresultaat te komen op maat van de gemeentelijke wensen en voorkeuren.

Aandacht voor andere en duurzame manieren van herdenken

Andere en duurzame manieren van herdenken

Ook binnen ons gamma Funeral Care streven we bij Stradus permanent naar innovatie binnen en verbetering van ons aanbod. In onze huidige uitvaartcultuur kiest men bovendien meer en meer voor crematie. Funeral Care biedt hiervoor beproefde en pasklare oplossingen die tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar andere en duurzame manieren van herdenken.

Totaalpakket aan oplossingen én ondersteuning van bij het ontwerp

Funeral Care - totaalpakket

Door combinatie van het gamma Funeral Care met het aanbod van bestratings- en maatwerkoplossingen van Stradus bieden we u een uitgebreid totaalpakket van oplossingen aan voor de inrichting van uw begraafplaatsen. Zo stemt u bijvoorbeeld uw herdenkingsmonumenten af op de bestrating en het meubilair én maakt u van uw begraafplaatsen een harmonisch geheel waar nabestaanden in alle rust en harmonie de overledenen kunnen herdenken.

Wil u uw begraafplaatsen in kaart brengen en samen uw toekomstvisie en de uitwerking ervan voorbereiden? Maak een afspraak hiervoor met één van onze projectadviseurs. Samen met u werken we een plan uit dat volledig esthetisch te integreren is in de bestaande situatie of ondersteunen we u bij het ontwerp van totaal nieuwe oplossingen of begraafplaatsen. We denken met u mee van bij het ontwerp tot bij de uitvoering.