Hydro Brick: onze waterpasserende kleiklinker-lookalike

Onze waterpasserende Hydro Brick is een ware kleiklinker-lookalike dankzij zijn ranke formaat en zijn diverse kleurmogelijkheden. De smalle voeg met afstandshouders die na opvulling met steenslag onzichtbaar zijn, zorgen voor een strak resultaat. Hydro Brick benadert zowel visueel als op vlak van comfort een gesloten bestrating maar functioneert bovendien waterpasserend. 

 

 

Waterpasserend maar met het comfort van gesloten bestrating

Zowel visueel als op het vlak van comfort benadert Hydro Brick gesloten bestrating, dankzij de combinatie van een gesloten deklaag met een smalle voeg. Toch is hij waterpasserend en behaalt hij 11,01% waterdoorlatendheid.

Strak resultaat met kleiklinker-looks

Samen met de afstandhouders, die na opvulling met steenslag onzichtbaar zijn, zorgt de smalle voeg van Hydro Brick voor een strak resultaat. De steen is niet alleen verkrijgbaar in tal van kleuren in zowel een standaard als een uitgewassen uitvoering, maar ook in 4 genuanceerde Terra-kleuren. Die benaderen nog meer de uitstraling van een kleiklinker.

Ideaal voor parkings en speelplaatsen

Met zijn quasi gesloten deklaag en kleiner formaat, leent Hydro Brick zich perfect voor de toepassing op o.a. parkings en speelplaatsen. Een mooi voorbeeld is het winkelcentrum Malinas waar de steen in een aardetint ook visueel rust brengt te midden van het kleurrijke winkelgeweld.