Voor iedere situatie dé ideale structuur

Structuren

Alle bestratingsmaterialen uit het gamma van Stradus worden geleverd in een standaard uitvoering, met een bijzondere structuur, in poreus beton of in zelfverdichtend beton. De producten met een bijzondere structuur kregen na productie één of meerdere nabehandelingen. Een overzicht van alle mogelijkheden.

Ga naar productzoeker - structuren

Standaard structuur (Grijs)

Standaard

Betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd met behulp van anorganische kleurstoffen. Optioneel verrijkt met kleurondersteunende natuursteengranulaten.

Niet nabehandeld

Saxum structuur (Bologna)

Saxum

Een uitgewassen en dus wat ruwere deklaag bestaande uit 70% natuursteengranulaten in één gradatie ondersteund door een lichte pigmentering.

Uitgewassen

Ultimo structuur (Mangaan)

Ultimo

Een zeer fijn uitgewassen deklaag voor 70% bestaande uit natuursteengranulaten met een minimale korrelgrootte en met een lichte pigmentering.

Uitgewassen

Breccia structuur (Nero)

Breccia

Een uitgewassen en dus iets stroevere deklaag voor 100% samengesteld uit natuursteengranulaten met diverse groottes. 100% kleurecht met een uitstraling die de look van echte natuursteen zeer goed benadert.

Uitgewassen

Liscio structuur (Bianco)

Liscio

Een geslepen uitvoering van Breccia. Het slijpen accentueert de diverse natuursteenfracties waardoor een natuurlijke glans verschijnt. Liscio is niet te onderscheiden van natuursteen. Er zijn 3 mogelijke varianten: van grof gezoet tot fijn gezoet tot hoogglans. Door na het slijpen te zandstralen kunnen ook motieven worden aangebracht.

Geslepen

Sferio structuur (Grigio Argento)

Sferio

Een gestaalstraalde kleurvaste deklaag voor 100% bestaande uit fijne natuursteenfracties voor een subtiele licht opgeruwde uitstraling.

Gestraald

Lucida structuur (Grigio Argento)

Lucida

Een geborstelde deklaag voor 100% samengesteld uit natuursteengranulaten. Het borstelprocedé verdicht de deklaag en geeft deze een natuurlijke glans. Bovendien ontstaat er een subtiel ietwat stroever reliëf aan de bovenzijde.

Geborsteld

Urba structuur (Beige)

Urba

Een gestaalstraalde deklaag voor minimum 70% opgebouwd met natuursteengranulaten met een minimale korrelgrootte. Voor een uiterst verfijnde uitstraling.

Gestraald

Stonehedge structuur (Roubaix)

Stonehedge

Mechanische verouderde producten uit vol kernbeton dat door en door is gekleurd in de massa. Perfect voor een rustieke uitstraling.

Verouderd

Stone Color structuur (Canyon)

Stone Color

Kleurvaste variant op Stonehedge die zijn kleurechtheid dankt aan de toevoeging van kleurondersteunende natuursteengranulaten aan de massa van de volledige steen.

Verouderd

Granuton structuur (Steenblauw)

Granuton

Een gekliefd oppervlak waardoor de natuurlijke granulaten zichtbaar worden. Met een versterkt natuursteeneffect dankzij een bijkomende oppervlaktebehandeling die zorgt voor een rustieke uitstraling.

Verouderd

Accédo structuur (Geel-Brons)

Accédo

Waterdoorlatend, poreus beton bestaande uit cementgebonden natuursteenfracties ondersteund door pigmentering met anorganische kleurstoffen.

Poreus beton

Zelfverdichtend beton (Donkergrijs)

Zelfverdichtend beton (ZVB)

Zelfverdichtend beton heeft een glad betonnen uiterlijk, grijs of gekleurd en is nagenoeg in elke vorm te storten.

Zelfverdichtend beton

Metallo structuur (Cortenstaal)

Metallo

Producten met een geoxideerde uitstraling of een metal-look. Dit dankzij een metalen bovenplaat of kap, of door verrijking van de deklaag met metaaldeeltjes die na verloop van tijd beginnen te roesten. Een derde optie bestaat in het aanbrengen van een coating in brons, RVS of messing.

Specials

Intenzo coating (Groen)

Intenzo coating

Een twee-componenten kleurcoating met een anti-graffiti werking die op het beton wordt aangebracht. Mogelijk in elke RAL kleur. Ideaal voor een speels en levendig effect.

Specials

Naturo structuur

Naturo

Een niet nabehandelde deklaag met zacht reliëf samengesteld uit meerdere betonmengsels gekleurd met anorganische kleurstoffen. Met een warme, natuurlijke uitstraling als resultaat.

Specials

Dreendesign structuur (Binary Fields - 60x60cm)

Dreendesign

Een niet nabehandelde deklaag voorzien van een creatief reliëfpatroon voor een speels aspect of een specifiek accent.

Specials

Tela structuur

Tela

Een niet nabehandelde deklaag met een strakke uitstraling en een gestreept motief, gelijkaardig aan de structuur van textiel. Perfect voor een moderne omgeving.

Specials