Uw veiligheid op onze terreinen, een prioriteit voor Stradus

Veiligheid is de absolute nummer 1 kernwaarde binnen STRADUS. Het is onze verantwoordelijkheid en plicht er voor te zorgen dat collega’s, leveranciers en klanten die onze productiesites betreden, veilig kunnen werken.

Het is daarom dat in 2008, het dragen van een helm, veiligheidsvestje en veiligheidsschoenen op onze productiesites verplicht werd:

  • Een helm beschermt je tegen het stoten van je hoofd of getroffen te worden door een vallend object.
  • Een veiligheidsvestje zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor heftrucks en vrachtwagens.
  • Veiligheidsschoenen beschermen je tegen het omvallen van gestapelde betonproducten, uitglijden en vallende objecten uit hijs -en hefmiddelen.

Om deze veiligheid te kunnen blijven waarborgen, vragen wij daarom aan alle personen die onze terreinen betreden, vanaf 1 mei 2019, zich aan onze balies aan te melden mét helm, veiligheidsvestje en – schoenen. Zonder het proactief tonen van deze persoonlijke beschermingsmiddelen kan men de terreinen niet meer betreden. Wie niet over deze middelen beschikt, krijgt deze door ons ter beschikking gesteld voor het desbetreffende bezoek.

Met deze maatregel verlagen wij verder het risico op een ongeval en verhogen we uw veiligheid en/of deze van uw medewerkers. Daar mag u op rekenen.