U-LEAN: een ranke bank in ultra-hogesterktebeton

Recent voegden we als nieuwkomer de U-LEAN banken toe aan ons gamma straatmeubilair. Dit zijn moderne parkbanken met een ranke en strak afgelijnde vormgeving in ultra-hogesterktebeton. 

Sterk en toch met 30% minder beton

U-Lean heeft een ranke vormgeving. De bank dankt zijn sterkte aan het gebruik van ultra-hogesterktebeton (USHB), een zelfverdichtende en hoogwaardige betonsoort met hoge esthetische, mechanische en duurzame waarde. Voor de productie van de bank is 30% minder beton nodig.

De voordelen van U-Lean

  • U-Lean dankt zijn ranke vorm aan het gebruik van ultra-hogesterktebeton, waardoor 30% minder beton is vereist voor het behalen van de nodige sterkte.
  • Ultra-hogesterktebeton heeft een zeer fijn en dicht oppervlak. Het materiaal verweert veel minder snel, wat de technische levensduur van de U-LEAN bank aanzienlijk verlengt.
  • U-LEAN banken zijn ook beter bestand tegen vlekvorming en vuilaanhechting én ze zijn makkelijk schoon te houden. Op aanvraag zijn de banken te voorzien van een anti-graffiti coating.
  • De banken zijn daarnaast zowel verkrijgbaar met een hardhouten zitting als met een geperste bamboe zitting. De zittingen zijn uitwisselbaar en gemonteerd met anti-diefstal bevestigingsmaterialen in RVS.
Benieuwd naar de modellen?