Stradus 360° virtual tours, een unieke blik op onze projecten

Dag in dag uit werken we bij Stradus mee aan de verrijking van onze publieke ruimte en denken we mee met onze partners, van ontwerp tot uitvoering. Dit met het doel samen de beste wereld te creëren om te wonen, werken en ontspannen. Resultaat hiervan zijn tal van realisaties die we graag met jou delen. En dit doen we nu voor het eerst op een unieke manier.

Beleef onze realisaties levensecht

We zijn trots op ons werk en dat van onze partners. En dus delen we graag onze realisaties met jou. Ook willen we inspireren, niet alleen met beelden, maar ook met verhalen. Daarom presenteren we je nu onze eerste virtual tour, een unieke blik op een realisatie die je nu levensecht kan beleven alsof je zelf ter plaatse rondloopt. Voor het eerst brengen we een Stradus-realisatie als het ware tot bij jou. 

Ontdek hoe het Sint-Agathaplein het kloppend hart werd van Wilsele

Duik in de virtual tour en beleef het recent vernieuwde Sint-Agathaplein levensecht, tot in de kleinste details. Bekijk de interviews met onze projectpartners en ontdek hoe het plein het kloppend hart werd van Wilsele.

Starring Hydro Lineo XL

Ster in de spotlights? Onze Hydro Lineo XL, het grotere broertje van Hydro Lineo, die het levenslicht zag specifiek n.a.v. dit project. Waterdoorlatend, in groot formaat en perfect geschikt voor de creatie van een speels patroon met brede graslijnen die de gesloten verharding naadloos doet aansluiten op het omliggende groen.

Virtual tour

Benieuwd naar deze unieke ervaring? We laten je niet langer wachten ...