Onze brochure 'Inspirerende formaten en patronen' is vernieuwd

SPELEN MET FORMATEN EN PATRONEN
Bij het ontwerpen van buitenruimtes is het een uitdaging een passende identiteit en een juiste sfeer tot leven te brengen. Dit rekening houdend met de functie en de eigenheid van de omgeving. Door bij het verharden te spelen met speciale formaten en terugkerende patronen creëer je een ontwerp met een uniek karakter.

Met het gebruik van grote formaten, strokenverbanden en wildverbanden leg je accenten binnen jouw ontwerp. Zo benadrukken grote formaten door beperking van de voeglijnen het ruimtelijk gevoel en brengen ze rust in je ontwerp. Met strokenverbanden benadruk je de lengterichting van een buitenruimte en door het gebruik van wildverbanden maak je een ruimte eerder richtingloos en versterk je bijvoorbeeld het verblijfskarakter van een plein.

LAAT JE DOOR ONZE BROCHURE INSPIREREN
Voortdurend voegen wij nieuwe formaten aan ons aanbod toe. In onze vernieuwde brochure ‘Inspirerende formaten en patronen’ geven we een overzicht van de mogelijkheden binnen onze diverse gamma’s bestrating, gaande van losse formaten tot pakketten. Ook tonen we ons aanbod esthetische vloerplaten, onze designtegels en onze nieuw parkstenen Zarafa en Penta. En uiteraard vind je in deze brochure tal van inspirerende projectrealisaties. Download de brochure hier en laat je inspireren.

OPLOSSINGEN OP MAAT
We tonen in onze brochures voornamelijk onze standaard mogelijkheden. Vind je toch niet wat je in gedachten hebt? Dan ontwikkelen we samen met jou datgene wat je zoekt. Aarzel niet om contact op te nemen met het STRADUS-team.