Nieuw: Seat met slanke rugleuning

De Seat met slanke rugleuning is de nieuwste aanwinst in ons populaire gamma Solids & Seats. De rank vormgegeven variant is voorzien van een 100% FSC®-gecertificeerd hardhouten Guariuba (FSC®-C118310) zitting. Het gepoedercoat stalen frame biedt stevigheid en draagt bovendien ook bij aan de stijlvolle uitstraling.

Er zijn drie modellen beschikbaar van de Seat met slanke rugleuning; een linkerdeel, rechterdeel en middenstuk. Hierdoor geniet je een grote ontwerpvrijheid en zijn diverse configuraties mogelijk.

Veelomvattend gamma Solids & Seats

Met de introductie van de nieuwe Seat met slanke rugleuning - wederom een samenwerking met Blom & Moors ontwerpbureau openbare ruimte – breiden we het Solids & Seats verder uit. De veelomvattende en populaire modulaire productlijn bevat enkelzijdige en tweezijdige modellen alsook holle elementen en elementen die solo-inzetbaar zijn.  Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar zoals rechte delen, hoekstukken, bochten, eindverloop stukken en schegstukken, wat resulteert in een eindeloze ontwerpvrijheid. 

De nieuwe Seat met slanke rugleuning is perfect combineerbaar met de enkelzijdige modellen gezien het betonnen onderstel dezelfde afmetingen heeft. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld groenvakken worden uitgerust met mooie hardhouten zitelementen met rugleuning zonder dat het lijnenspel wordt onderbroken. 

Genieten van de buitenruimte

De noodzaak en behoefte om de buitenruimte te vergroenen groeit. Meer groen is goed voor de biodiversiteit en het maakt de publieke ruimte meer klimaatbestendig. Het maakt de buitenruimte ook aantrekkelijker om van te genieten. Gewoon om lekker even te zitten of om samen te komen. Met de nieuwe Seat met slanke rugleuning spelen we hier op stijlvolle wijze op in.

Specificaties

  • Afmeting betonnen onderstel: 50/45x50x200 cm
  • Hoogte betonnen onderstel plus rugleuning: 90,5 cm
  • Zelfverdichtend beton in lichtgrijs, donkergrijs, wit en zwart gecoat
  • 100% FSC®-gecertificeerd hardhouten Guariuba (FSC®-C118310) zitting
  • Gepoedercoat stalen frame
  • Optioneel: armsteun met FSC®-gecertificeerd Guariuba hardhout (FSC®-C118310) en RVS frame