Nieuw: inspiratiebrochure veelzijdig straatmeubilair

Binnen het aanbod Street Art biedt Stradus een uitgebreid gamma straatmeubilair voor de creatie van belevingsvolle buitenruimtes met een exclusieve uitstraling. We brachten dit assortiment samen in een prachtige inspiratiebrochure. 

Exclusieve en belevingsvolle buitenruimtes

Uitnodigende buitenruimtes waar mensen graag vertoeven … dat is waar we met ons gamma Street Art naar streven. Denk aan bruisende pleinen waar we elkaar ontmoeten, speelzones waar kinderen ongeremd kunnen ravotten of groenzones in drukke steden die ons verbinden met de natuur, waar bewoners kunnen sporten, tot rust kunnen komen en verkoeling kunnen vinden. Het zijn allemaal plekken waar bij het ontwerp naast vergroening, duurzaamheid en veiligheid ook beleving centraal staat. Voor de creatie van dergelijke exclusieve en belevingsvolle ontwerpen brengt Street Art je  naast ons uitgebreide aanbod kleurrijke en sfeervolle bestrating - je een ruim gamma betonnen straatmeubilair.

Veelzijdig straatmeubilair

Ons gamma straatmeubilair bevat talrijke productlijnen met kwalitatieve afwerkingsmogelijkheden. Van comfortabel zitmeubilair tot fraaie sierpoefs die uitnodigen langer in de buitenruimte te verblijven of elementen voor groenafbakening. Van boomkransen die bomen beschermen tegen het drukke verkeer tot elementen om groeneilanden te creëren. Kortom: Street Art buitenmeubilair biedt een veelzijdige waaier aan oplossingen, in elke gewenste afmeting, textuur en kleur. Door tal van nieuwe co-creaties met ontwerpers en het benutten van onze interne expertise, hebben we het scala aan mogelijkheden bovendien met heel wat nieuwigheden verruimd.

Verantwoord creatief met beton

Bladerend door onze nieuwe brochure ‘Veelzijdig straatmeubilair’ ontdek je de veelzijdigheid van ons standaard gamma. Zo beschikt ons aanbod van banken en zitranden over diverse modulaire productlijnen waarmee je zeer creatief aan de slag kan. Dankzij de veelheid aan vormen en afmetingen geniet je een ruimte ontwerpvrijheid en creëer je gemakkelijk een stijlvol resultaat.  Daar waar niet anders mogelijk, staan we je echter ook graag bij met maatwerk. We denken echter graag met je mee bij het concretiseren van je ontwerp en richten ons  daarnaast actief op verduurzaming van onze materialen. Dit alles met als doel op verantwoorde wijze creatief te zijn met beton.

84 pagina’s inspiratie

Met de brochure willen we je vooral inspireren over de bijzondere mogelijkheden van ons standaard assortiment. Voor een volledig up-to-date overzicht van alle modellen binnen de diverse productlijnen verwijzen we je daarom naar onze online productzoeker. De brochure is als het ware een 84 pagina’s tellend naslagwerk van talrijke toonaangevende projecten – zowel nieuwe buitenruimtes als renovatieprojecten - die zijn gerealiseerd met deze producten. Sfeervolle omgevingen die stuk voor stuk uitnodigen en waar het resultaat vaak aanvoelt als creatief maatwerk.