Maak gebruik van onze online aanbestedingszone en win tijd

EFFICIËNTE VERWERKING VAN AANBESTEDINGEN OP HET MOMENT DAT HET JOU PAST
Naast een kwalitatief aanbod aan producten beschouwen wij ook een goede service aan onze klanten als cruciaal. Zo werken wij ook voortdurend aan digitaal gebruikscomfort. Met onze online aanbestedingszone bieden wij calculatoren reeds jaar en dag de mogelijkheid op eenvoudige wijze onze aanbestedingsoffertes online te downloaden. Door gebruik te maken van onze aanbestedingszone win je tijd. Het laat je immers toe aanbestedingsprojecten efficiënt te verwerken op het moment dat het jou past.

WAT KAN JE IN ONZE AANBESTEDINGSZONE TERUG VINDEN?
Met behulp van deze tool kan je onze aanbestedingsoffertes downloaden voor specifieke lopende aanbestedingen. Bevat een dossier enkel standaard producten, dan kan je de calculatie zelf uitwerken met behulp van de aanbestedingsprijslijst die aan het project is gekoppeld. Voor projecten waarbij we 'specials' kunnen aanbieden maken we de volledige offerte graag voor jullie op, inclusief de posten met standaard producten.

Kan je een bepaald project niet terugvinden of is onze aanbestedingsofferte onvolledig? Gelieve ons dan het volledige dossier te bezorgen en dan laden wij op onze beurt zo snel mogelijk offerte op.

INTERESSE OF VRAGEN?
Wenst je een login aan te vragen? Vraag deze hier aan via de link ‘paswoord aanvragen’. Zodra je aanvraag door onze mensen is verwerkt, ontvang je je logingegevens via e-mail. Rest je enkel nog in te loggen en met slechts enkele eenvoudige muisklikken heb je alle offertes voor lopende aanbestedingsdossiers vlot ter beschikking.

Andere vragen rond onze aanbestedingszone? Neem contact op met collega Els Kellers. Zij helpt je graag verder. 

Stradus, jou ook ten dienste in digitaal gebruikscomfort.