Gloednieuwe afroep app om 24/7 digitaal af te roepen

Digitalisering en het gebruiksgemak dat dit oplevert zijn zaken waar we bij STRADUS sterk in geloven en bijgevolg op inzetten. In de huidige tijden waar we door de allesoverheersende coronacrisis genoodzaakt zijn ons gedrag en onze manier van werken drastisch aan te passen, speelt digitalisering te meer een grote rol. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een applicatie die jou toelaat digitaal af te roepen. Dankzij deze ‘afroep app’ kan je met behulp van een persoonlijke inlogcode je orders online raadplegen en je afroep – via telefoon, tablet of laptop – plaatsen op het moment dat jou dat het beste uitkomt. Wij stellen vanaf heden deze app beschikbaar aan al onze klanten.

VOORDELEN VAN DE DIGITALE AFROEP APP
Maak via onderstaande animatie kort kennis met onze afroep app en hoe deze u kan helpen in uw dagelijkse werkzaamheden. Kort samengevat levert de afroep app je volgende voordelen op:

Al je orders in 1 duidelijk overzicht
Voorraadinformatie per artikel
Inzicht in het levermoment
24/7 beschikbaar.

SNEL AAN DE SLAG MET JE EIGEN INLOGCODE 
Wil je gebruik maken van de afroep app? Vraag jouw toegang aan via onze binnendienst. Vervolgens maken we voor jou een account aan. De afroepapplicatie is zeer gebruiksvriendelijk en je ontdekt vanzelf dat deze nog meer handige functionaliteiten biedt. Heb je toch vragen? Dan lichten onze mensen je het gebruik graag verder toe.            

NIEUWE SERVICE, VERTROUWDE ONDERSTEUNING
Naast onze online aanbestedingszone en productzoeker hopen wij je met deze bijkomstige digitale service verder te ontzorgen. De afroep app biedt jou immers gemak, efficiëntie en kostenbesparing. De eerste reacties op het gebruik van deze nieuwste online service zijn zeer positief. Uiteraard kan je ook nog steeds via telefoon of mail rekenen op de vertrouwde service van onze ervaren binnen- en buitendienstcollega’s.