De nieuwe jobsite van Stradus / Marlux gezien?

STRADUS EN MARLUX: 1 BEDRIJF ALS ONDERDEEL VAN EEN GROOT GEHEEL
STRADUS en Marlux: 2 merken, maar 1 bedrijf. Een bedrijf met een 280 medewerkers dat onderdeel vormt van CRH. CRH, een Ierse beursgenoteerde holding, is globaal marktleider in bouwmaterialen en stelt ongeveer een 90.000 mensen te werk in 32 landen.

Als onderdeel van een groot geheel zijn we altijd mee met de nieuwste trends, ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Gezien onze groeiambitie zijn we bovendien voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers. Gemotiveerde en gepassioneerde mensen die zich verder willen ontwikkelen in een boeiende en stimulerende werkomgeving.

WE GELOVEN IN ONTWIKKELING VAN TALENT
Als werkgever geloven we sterk in de ontwikkeling van talent en voorzien we tal van tools voor de professionele ontwikkeling van onze mensen. Voor iedere nieuwe medewerker werken we een opleidingspakket met interne en/ of externe opleidingen uit samen met een coaching- en mentorprogramma. Op onze nieuwe jobsite lichten we onze visie en aanpak hieromtrent toe en helpen we mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging de weg vinden naar hun droomjob.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?
Neem zeker een kijkje op onze jobsite. Wie weet word jij onze nieuwe collega! Of misschien ken je wel iemand die op zoek is naar een nieuwe werkgever zoals wij? Met behulp van de buttons naast de vacatures deel je deze overigens eenvoudig via jouw social media.

www.stradusjobs.be