Kwaliteit: onderdeel van onze bedrijfscultuur

Stradus engageert zicht ertoe hoogwaardige producten en oplossingen aan te bieden. Door het borgen van onze kennis en het continue opleiden van onze mensen, leggen we de lat steeds hoger. Kwaliteitsbeheersing- en verbetering behoren sinds jaar en dag tot de cultuur van onze organisatie.

Een garantie voor productkwaliteit

Onze prefab betonproducten zijn allen CE gecertificeerd. In de wettelijke CE-prestatieverklaringen staand de essentiële productkenmerken met de bijbehorende prestaties.

Ook de sinds midden 2013 verplichte DOP-prestatieverklaringen worden door Stradus voorzien. Dergelijke verklaring refereert naar essentiële productkenmerken en –prestaties en dient voor een periode van 10 jaar door de producent bewaard te worden. U kan deze vinden op de achterzijde van onze leverbonnen. Of u kan ze hier downloaden.

Naast deze verplichte verklaringen wordt het merendeel van onze producten geleverd met een BENOR- keurmerk, een KOMO-keurmerk of een Deutsche Überwaching-keurmerk. Deze keurmerken vormen een vrijwillige certificatie en bevestigen dat Stradus als fabrikant zijn industriële zelfcontrole uitvoert en onze verklaarde prestaties in overeenstemming zijn met de normen.