Voor iedere buitenruimte een passende identiteit

Street Art buitenruimte passende identiteit

Iedere publieke buitenruimte verdient een passende identiteit. De kunst bestaat erin de juiste sfeer tot leven te brengen en een harmonieus straatbeeld te creƫren. In lijn met de omliggende gebouwen, straten en pleinen. Stijlvol en uitnodigend.

Inspireren met exclusief beton

Exclusief beton

Het Street Art gamma van Stradus staat voor oplossingen voor een esthetische en harmonieuze omgeving. Niet alleen exclusieve bestrating, maar bijvoorbeeld ook brede boordstenen voor een extra accent in de buitenruimte. En niet te vergeten het uitgebreide pallet aan straatmeubilair in beton. Street Art inspireert ontwerpers bij de creatie van een toonaangevend ontwerp met de beoogde functie en identiteit.

Ontwerpvrijheid en uniciteit

Street Art ontwerpvrijheid uniciteit

Zij het nu modern, minimalistisch of klassiek, binnen het Street gamma vindt u vast en zeker wat u zoekt. Street Art vertegenwoordigt een zeer uitgebreid pallet aan exclusieve prefab producten uit beton met een oneindige diversiteit aan vormen, formaten, kleuren en structuren. Dit biedt de ontwerper een enorme ontwerpvrijheid. Met een unieke combinatie van producten uit ons aanbod krijgt uw project ongetwijfeld de uniciteit die u het geven wil.