Elk project zijn specifieke vraagstukken

De bestrating van een buitenruimte heeft een belangrijke functie en moet aan meerdere vereisten voldoen. Ze moet niet alleen solide, functioneel, veilig en duurzaam zijn. Ze moet ook de juiste uitstraling hebben en de gewenste sfeer creëren passend bij de identiteit van de ruimte.

Er zijn verschillende invalshoeken of thema’s die voortdurend terug komen bij de inrichting van de publieke ruimte. Ieder project is uniek en brengt specifieke vraagstukken met zich mee. Deze spelen een doorslaggevende rol binnen de zoektocht naar bestratingsoplossingen. Oplossingen die u met zekerheid in het gamma van Stradus terug vindt.

Een antwoord op elk vraagstuk

Door deze thema’s te koppelen aan ons gamma wordt dit laatste veel overzichtelijker en hopen we dat onze klanten vlotter de juiste oplossing vinden in onze brede aanbod. Concreet bieden we met onze gamma’s - Street Art, Street Safe, Street Care en Street Works - respectievelijk een antwoord op vraagstukken rond esthetiek, verkeersveiligheid, duurzaamheid en functionaliteit. Het gamma Funeral Care biedt specifiek oplossingen voor de inrichting van begraafplaatsen. Een antwoord voor elk vraagstuk!


Ga naar inspiratiebank


Street Art
Funeral Care
Street Works
Street Safe
Street Care