Spelen met formaten en patronen

Bij het ontwerpen van buitenruimtes is het een uitdaging een passende identiteit en een juiste sfeer tot leven te brengen. Dit rekening houdend met de functie en de eigenheid van de omgeving. Door bij het verharden te spelen met speciale formaten en terugkerende patronen creëert u een ontwerp met een uniek karakter.

Met het gebruik van grote formaten, strokenverbanden en wildverbanden legt u accenten binnen uw ontwerp. Zo benadrukken grote formaten door beperking van de voeglijnen het ruimtelijk gevoel en brengen ze rust in uw ontwerp. Met strokenverbanden benadrukt u de lengterichting van een buitenruimte en door het gebruik van wildverbanden maakt u een ruimte eerder richtingloos en versterkt u bijvoorbeeld het verblijfskarakter van een plein.

Laat u door onze brochure inspireren

Voortdurend voegen wij nieuwe formaten aan ons aanbod toe. In onze vernieuwde brochure ‘Inspirerende formaten en patronen’ geven we een overzicht van de mogelijkheden binnen onze diverse gamma’s bestrating, gaande van losse formaten tot pakketten. Ook tonen we ons aanbod esthetische vloerplaten, onze designtegels en onze nieuw parkstenen Zarafa en Penta. En uiteraard vindt u in deze brochure tal van inspirerende projectrealisaties. Download de brochure hier en laat u inspireren.

Oplossingen op maat

We tonen in onze brochures voornamelijk onze standaard mogelijkheden. Vindt u toch niet wat u in gedachten hebt? Dan ontwikkelen we samen met u datgene wat u zoekt. Aarzel niet om contact op te nemen met het STRADUS-team.