U hebt het misschien al gemerkt op onze website, onze LinkedIn-pagina of bijvoorbeeld op onze offertes? Stradus Infra verandert van naam en wordt weer STRADUS. Ook verwijst ons nieuwe logo duidelijk naar het feit dat STRADUS behoort tot CRH, een wereldspeler in de bouwsector.

STRADUS, kort en krachtig

Sinds 2009 kent u ons als Stradus Infra, fabrikant van prefab betonproducten voor de inrichting van de openbare ruimte, waaronder bestrating, boordstenen, verkeerselementen en straatmeubilair. M.a.w. alles voor de inrichting boven de grond. Nu Stradus Aqua niet langer bestaat (Stradus Aqua behoort immers niet meer tot CRH en opereert voortaan onder de naam Tubobel Aqua) leek het ons het ideale moment om terug te keren naar de naam STRADUS. Kort en krachtig.

Ons nieuwe logo

Met deze naamswijziging hebben we ons logo ook in een nieuw jasje gestopt. Een open en modern logo dat past bij onze reputatie als innovatieve speler in de markt. Met een speels symbool in de vorm van de S van STRADUS dat eveneens een legpatroon van stenen symboliseert.

De 4 kleuren leggen opnieuw de link naar de verschillende domeinen waarin we actief zijn. Geel staat hierbij voor onze Street Art producten die bijdragen aan de esthetiek in de openbare ruimte. Rood vertegenwoordigt ons Street Safe gamma waarbij verkeersveiligheid centraal staat. Groen symboliseert vervolgens onze Street Care oplossingen die zorgen voor een duurzaam leefklimaat. En tot slot refereert het blauw naar de functionele producten in ons Street Works gamma met het oog op verwerkings-, gebruiks- en onderhoudsgemak.

A CRH company

CRH, reeds jaren moederbedrijf van STRADUS, is internationaal marktleider in de bouwsector met hoofdzetel in Ierland. Een sterk merk dat wereldwijd gekend is omwille van zijn leiderschap in operationele efficiëntie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatieve bouwoplossingen en duurzaamheid in de bouwindustrie.

Door ons logo te onderschrijven met ‘A CRH company’ benadrukken we onze band met CRH. STRADUS is voor u een betrouwbare lokale partner die eveneens geniet van de sterktes van de kracht van een grote globale groep. De samenwerking met onze zusterbedrijven binnen België en over de grenzen heen, maakt dat we voortdurend op de hoogte zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen. Bovendien beschikt STRADUS hierdoor over een zeer breed gamma producten en uitgebreide technische mogelijkheden.

Het is met trots dan we nu duidelijk naar voor brengen dat we een ‘CRH company’ zijn. Buiten een mogelijke naamswijziging in uw databases, heeft deze aanpassing uiteraard totaal geen effect op onze samenwerking met u. U kan nog steeds rekenen op ons team van gemotiveerde medewerkers en onze producten net als onze dienstverlening blijven zoals u deze van ons gewoon bent.

Meer over CRH

CRH stelt als marktleider in de globale industrie van bouwmaterialen ongeveer 85.000 werknemers tewerk op een 3.600-tal vestigingen in 32 landen verspreid over de hele wereld. CRH is de grootste speler in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de tweede grootste op wereldvlak. De groep heeft een leiderschapspositie in Europa net als gevestigde strategische posities in de opkomende economische regio’s van Azië (India, China, de Filippijnen, Maleisië) en Zuid-Amerika (Brazilië).

CRH ijvert voor de verbetering van de bouwwereld door het aanbieden van superieure materialen en -producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur-, woon- en commerciële projecten.

CRH is beursgenoteerd en behoort tot de Fortune 500, FTSE 100 en EURO STOXX 50 ranglijsten.

Raadpleeg voor meer informatie over CRH de website www.crh.com.