Lucida is een nieuwe lijn betonstraatstenen binnen ons Street Art aanbod waarbij de deklaag met speciale borstels wordt opgepoetst. Het borstelprocedé verdicht de deklaag en geeft het zijn natuurlijke glans. Bovendien ontstaat er een subtiel reliëf aan de bovenzijde die voetgangers voldoende grip geeft om zich comfortabel voort te bewegen. Tel daarbij de maatvastheid van het onderbeton op en u creëert met Lucida een strakke en vlakke bestrating die niet van natuursteen is te onderscheiden.

Kleurvast

Door alleen 100% fijn gebroken natuursteengranulaat in de deklaag toe te passen, is de Lucida bovendien een kwalitatieve hoogwaardige steen die zijn uitstraling voor altijd behoudt. 

Vele formaten 

Lucida betonstraatstenen zijn in maar liefst 45 verschillende formaten leverbaar. Vanaf 10 x 20 cm oplopend tot aan 90 x 90 cm.

Variatie in texturen

Voor meer variatie of voor het aanbrengen van accenten op loopvlakken kan u Lucida betonstraatstenen combineren met andere structuren zoals onze gestraalde Sferio stenen of de uitgewassen Breccia stenen. Combinaties die wij met u kunnen samenstellen naar machinale pakketten. 

Meer informatie?

Neem contact op met uw accountmanager of projectadviseur.

kleurenkaart-lucida-nl.pdf