Onze nieuwe productcatalogus is ter beschikking. Bestel uw exemplaar via ons online contactformulier.

Een totaaloverzicht van ons volledig standaard gamma

De productcatalogus is een handige gids om snel de door u benodigde producten en oplossingen te vinden. Navigerend door onze product- en subproductgroepen vindt u hier al onze standaard producten terug inclusief technische informatie en bijbehorende tekeningen. De catalogus telt wel 400 bladzijden en bevat meer dan 200 productlijnen, waarin u telkens diverse met elkaar combineerbare modellen in tal van uitvoeringen en kleuren terug vindt.

Steeds een actueel overzicht op onze online productzoeker

De productcatalogus is net gedrukt en op dit moment dus volledig up-to-date. Met regelmaat voegen wij echter nieuwe producten en modellen toe aan ons assortiment. Onze online productzoeker wordt voortdurend bijgesteld. Hier vindt u ten allen tijde een actueel overzicht van ons gamma.

Recente toevoegingen aan ons gamma

Het is onmogelijk alle wijzigingen in onze catalogus hier op te noemen. Hieronder per productgroep enkele wijzigingen die we toch graag nog even onder de aandacht brengen.

Lijnvormige elementen

Onder de greppelboorden werd het model 20/18x50 8/4 type Luik toegevoegd. Ook in het hele gamma stootbanden vonden wijzigingen plaats.

Stenen en tegels

Alle wildverbanden onder de subproductgroep sierbestrating werden voor de duidelijkheid onder een aparte productlijn geplaatst. In het gamma waterdoorlatende bestrating werden volgende modellen toegevoegd: poreuze betonstraatstenen zeshoek 20/17x10, Square 60x30Square Cross 30x30 (betonstraatstenen met drainageopeningen) en Greenbrick 22x11. Ontdek ook onder de betonstraatstenen met verbrede voeg onze niet waterpasserende H-steen die perfect combineert met de waterpasserende H-steen Passeo. Onder de verkeersveiligheidstegels vindt u voortaan ook de geleidelijntegels 22x22 net als de noppentegels 22x22. En tot slot voegden we naast de hemelwaterafvoertegels in standaard uitvoering ook de speelse watertegels in zelfverdichtend beton toe.

Straatmeubilair

Onze populaire bankenlijn Solids & Seats werd uitgebreid met tal van modellen waaronder de verlaagde modellen Solid laag en Solid hoek laag. En in het gamma Magnum bloembakken werden enkele modellen geschrapt, maar kwamen ook enkele leuke nieuwe modellen erbij.

Begraafplaatsinrichting

Ook ons gamma begraafplaatsinrichting is volledig up-to-date. Hierin vindt u een uitgebreide overzicht van onze columbaria, urnenkelders en herdenkingszuilen.

Vloerplaten

Tot slot werden onder de esthetische vloerplaten met structuur de schoonloopplaat en een hoekplaat toegevoegd. En onder de industriële vloerplaten met structuur vindt u voortaan ook vloerplaten met velling constructief en vloerplaten met hoekrand constructief.

Bestel hier uw exemplaar

Hebt u interesse in onze productcatalogus? Vraag ernaar bij uw Stradus Infra contactpersoon of vraag uw gedrukt exemplaar aan via het contactformulier op onze website.

Ook kunt u via deze link de catalogus downloaden op onze online documentatiepagina.