Met onze designtegels brengen we een nieuwe innovatieve technologie, waaraan ons team meer dan drie jaar werkte in samenwerking met internationale experts. Deze innovatie maakt het mogelijk haast elk ontwerp op een tegel te zetten. Naast een aantal fraaie standaard designs, gaande van mozaïektegels tot imitaties van leisteen of hout, bent u dus volledig vrij in het ontwerp van uw tegel. Het logo van uw stad of bedrijf, een cartoontekening voor een schoolomgeving, een QR-code die linkt naar de historische informatie over gebouwen, … U bedenkt het, samen werken we het verder uit.

Designs

Standaard designs

Tal van standaard designs zijn voorhanden. Zo zijn er de typische mozaïek ontwerpen en de imitaties van blauwe hardsteen en leisteen en zelfs ontwerpen met een houtlook. Voor meer informatie hierover verwijzen we naar de brochure van onze zusterfirma Marlux.

Uw eigen design

Naast deze standaard ontwerpen, laat onze technologie het toe haast elk design te produceren. Zo bekomt u specifieke maatwerktegels waarmee u de gewenste sfeer binnen een project kracht bij zet of een informatieve of commerciële boodschap op een opvallende manier in de aandacht brengt. Deze springen gegarandeerd in het oog.

U bent volledig vrij in het ontwerp van uw tegel Het logo van uw stad of bedrijf, een cartoontekening voor een schoolomgeving, een QR-code die linkt naar de historische informatie over gebouwen, … U bedenkt het, samen werken we het verder uit.

In welke formaten kan dit?

Voor grotere hoeveelheden is de techniek perfect toe te passen op tegels met een afmeting gaande tot 60x60 cm. Voor kleinere aantallen kunnen we zelfs tot een lengte van 1m20 gaan.

Duurzaamheid bewezen

Naast het feit dat proefterrassen in privéprojecten na 2,5 jaar er nog steeds prachtig bij liggen, tonen ook QUV-testen in een onafhankelijk labo in Duitsland de duurzaamheid van deze techniek aan. Na gecombineerde verweringstesten onder invloed van UV en regen met een totale duur van 2000 uren, wat overeenkomt met 2000 reële dagen of 5,5 jaar, werd niet de minste verwering vastgesteld.

Naar belasting toe adviseren we voor deze designtegels lichte toepassingen.