Funeral Care staat voor oplossingen specifiek voor de inrichting van begraafplaatsen. Dit aanbod - vroeger verdeeld via de bedrijven Venta en Remacle - behoort sinds begin dit jaar volledig tot het pakket van Stradus Infra. Stradus Infra heeft de verdere ontwikkeling en commercialisatie van voornoemde ondernemingen namelijk overgenomen.

Ons gamma omvat zowel elementen voor de modulaire samenstelling van wandmonumenten (columbaria), urnenkelders, grafkelders als herdenkingszuilen. Dit in tal van uitvoeringen en kleuren om tot een eindresultaat te komen op maat van uw wensen en voorkeuren. Het volledige gamma staat sinds kort online. Bekijk het hier.

Door de combinatie met ons aanbod van bestratings- en maatwerkoplossingen biedt Stradus Infra u een uitgebreid totaalpakket van oplossingen aan voor de inrichting van uw begraafplaatsen. Zo stemt u bijvoorbeeld uw herdenkingsmonumenten af op de bestrating en het meubilair én maakt u van uw begraafplaatsen een harmonisch geheel waar de overledenen in alle rust en harmonie kunnen worden herdacht.

Heeft u vragen over onze Funeral Care producten?  Of wilt u uw begraafplaatsen in kaart brengen en samen met ons uw toekomstvisie en de uitwerking ervan voorbereiden? Maak een afspraak hiervoor met één van onze accountmanagers/ projectadviseurs. Samen met u werken we een plan uit dat esthetisch volledig kan worden ingepast in de bestaande situatie en ondersteunen we u bij het ontwerp van totaal nieuwe oplossingen of begraafplaatsen. We denken met u mee van bij het ontwerp tot bij de uitvoering.

Voor offerte-aanvragen en het plaatsen van uw orders voor het gamma Funeral Care kunt u daarnaast ook rechtstreeks contact opnemen met Vanessa Vernijns, onze binnendienstmedewerker. Ook voor al uw vragen met betrekking tot onze producten voor begraafplaatsinrichting kan u uiteraard steeds bij Vanessa terecht.

Gelieve uw offerte-aanvragen en orderbevestigingen uitsluitend te richten aan Stradus Infra en dit op onderstaand adres.

Stradus Infra

t.a.v. Vanessa Vernijns

Dellestraat 41

3550 Heusden-Zolder