In februari werd ons commercieel team alweer versterkt! Op onze afdeling expeditie mochten we Marco Ceustermans (opnieuw) verwelkomen en ons sales team werd uitgebreid met Lien Braem.

Marco kreeg begin februari de dispatching voor de regio Wallonië toegewezen en vormt zo samen met Lesley Flament onze dienst expeditie.  Marco is 46 jaar, vrijgezel en woont in Tessenderlo. Hij deed de afgelopen 8 jaar ervaring op bij NV Race Productions (beter bekend als Ridley bikes) en werkte daarvoor op de expeditie van Marlux. Hiermee is Marco onze organisatie dus niet vreemd en heeft hij de perfecte bagage om onze klanten vlot te kunnen bedienen.

Enkele weken later, einde februari, vervoegde Lien Braem ons team als accountmanager/ project adviseur. Lien is 32 jaar, mama van 2 jongens en woonachtig te Lokeren. Dankzij haar voorgaande jobs bij Smet Beton en BMB-Van Den Broeck is Lien zeker geen groentje in de sector en zijn we er van overtuigd dat ze snel haar meerwaarde binnen ons commercieel team zal aantonen. Lien zal het merendeel van onze relaties in West-Vlaanderen en Henegouwen voor haar rekening nemen. Dit samen met Yves Gorgoglione en Svea Van de Kerckhove, commerciële binnendienstmedewerkers voor de respectievelijke regio’s.

Op hun beurt verschuiven bijgevolg ook de regio’s vertegenwoordigd door Dirk Van de Wiele (deze neemt er een gedeelte van Vlaams-Brabant en Zuid-West-Antwerpen bij) en Roger Helven. Bent u nog niet door Lien, Dirk of Roger persoonlijk op de hoogte gebracht en hebt u intussen reeds vragen? Twijfel er dan niet aan om contact met ons op te nemen.

De contactgegevens van ons gehele commerciële team vindt u hier terug.