Naast de materialen, hun uitvoering en hun kleur bepalen ook de formaten en patronen van de verharde oppervlakken de uniciteit van een ruimte. Met onze brochure ‘Inspirerende formaten en patronen’ willen we inspireren om met behulp van speciale verbanden en formaten toonaangevende buitenruimtes te creëren.

Naast allerhande praktijkvoorbeelden in het eerste deel toont de brochure u in het tweede deel een praktisch overzicht van de talrijke oplossingen uit ons uitgebreide Street Art gamma. Dit overzicht werd recentelijk vernieuwd en geeft netjes ons aanbod sierbestrating, designbestrating, esthetische vloerplaten en brede boordstenen weer.

Voor het gamma sierbestrating geeft de brochure per productlijn een mooi overzicht van de mogelijke losse formaten alsook van de pakketverbanden die we aanbieden. Elke productlijn geeft met elkaar combineerbare stenen en tegels weer. We lichten hieronder kort nog even de logica toe achter het onderscheid tussen deze productlijnen.

  • Basic: stenen en tegels in standaard, uitgewassen of fijn uitgewassen uitvoering
  • Naturale: stenen en tegels met een deklaag op basis van 100% natuursteengranulaten. Hieronder vindt u zowel een uitgewassen, geslepen en gekogelstraalde uitvoering terug.
  • Magnum: grootformaten, doorgaans vanaf 12 cm dik. Verkrijgbaar in standaard of gekogelstraalde uitvoering
  • Rustico: stenen en tegels met een verouderde look, getrommeld of gekliefd dus
  • Picasse: stenen en tegels die onderling zijn te combineren omwille van hun speciale afstandshouders in de vorm van vingers

Download hier de brochure.