Columbaria, urnenkelders, urnenwanden en grafkelders

Wist u al dat het aanbod van Stradus Infra nu ook een uitgebreid pakket aan oplossingen voor de inrichting van begraafplaatsen omvat? Het gamma Funeral Care vertegenwoordigt een uitgebreid aanbod aan columbaria, urnenkelders, urnenwanden en grafkelders.

Het gamma werd eerder in Wallonië verdeeld via onze zusterfirma Remacle en in Vlaanderen via Alexander Vanden Broeck, die onder de noemer van Venta NV jarenlang de relaties m.b.t. dit gamma behartigde. Begin 2016 namen we afscheid van Alexander, wat betekent dat u voortaan bij Stradus Infra terecht kan m.b.t. deze producten.

 

Een totaalpakket voor begraafplaatsinrichting

De combinatie van het gamma Funeral Care met het aanbod van bestratings‐ en maatwerk‐oplossingen van Stradus Infra maakt het mogelijk u een uitgebreid totaalpakket van oplossingen aan te bieden voor de inrichting van begraafplaatsen. De productie van de Funeral Care producten   wordt gecentreerd op de Remacle-site te Malonne. Weldra kan u alle informatie inzake de producten alsook enkele nieuwigheden in het gamma ook op onze online productzoeker terug vinden.

Plannen voor (her-) aanleg van uw begraafplaatsen?

U kunt met al uw vragen, offertes en orders m.b.t. producten voor begraafplaatsen rechtstreeks terecht bij Vanessa Vernijns (0470/18.05.78) en onze projectadviseurs Roger Helven, Sven Tilkin en Dirk Van de Wiele. Vanessa is al meerdere jaren actief in de funeral carediensten en samen met Roger, Sven en Dirk staat ze u ook in de toekomst met raad en daad bij.

Hebt u plannen voor de (her-)aanleg of uitbreiding van uw begraafplaatsen? Onze projectadviseurs brengen graag samen met u uw begraafplaatsen in kaart. Stradus Infra denkt ook hier met u mee van bij het ontwerp tot bij de uitvoering.