Venta NV - verdeler van columbaria, urnenkelders en grafkelders, vertegenwoordigd door gedelegeerd bestuurder Alexander Vanden Broeck – geeft zijn activiteiten over aan Stradus Infra. Het gamma wordt ondergebracht onder de merknaam Monuo.

Een totaalpakket voor de inrichting van begraafplaatsen

De combinatie van het Monuo gamma met het aanbod van bestratings- en maatwerkoplossingen van Stradus Infra maakt het mogelijk u een uitgebreid totaalpakket van oplossingen aan te bieden voor de inrichting van begraafplaatsen.

Het commerciële team van Monuo

Yves De Neve en Vanessa Vernijns vormen samen het commerciële team van Monuo.

  • Yves De Neve                                                           

Account manager/ project adviseur                        

0485/00 85 85                                                            

yves.deneve@monuo.be                                          

  • Vanessa Vernijns

Commercieel binnendienstmedewerker

0470/18 05 78

info@monuo.be

Overdracht van activiteiten

Alexander Vanden Broeck blijft actief tot 31 december 2015 en zal Yves De Neve de komende maanden begeleiden in de markt met het oog op een vlotte introductie en overdracht van lopende dossiers. Tegen eind dit jaar zal ook de juridische overdracht voltooid worden en informeren wij u uiteraard verder rond de bundeling van krachten tussen Stradus Infra en Monuo.

Offertedossiers mag u vanaf heden sturen naar: Stradus Infra NV - Monuo, t.a.v. Vanessa Vernijns, Dellestraat 41, 3550 Heusden-Zolder.

Nood aan inspiratie of advies voor de inrichting van begraafplaatsen?

Hebt u plannen voor de (her-)aanleg of uitbreiding van uw begraafplaatsen? Neem voor inspiratie een kijkje op de websites www.monuo.be en www.stradusinfra.be  en contacteer Yves De Neve voor een afspraak. Monuo denkt met u mee van bij het ontwerp tot en met de uitvoering.