Onze nieuwe website is online! Met behulp van een licht gewijzigde navigatie vindt u nog sneller wat u zoekt. Zoals de laatste nieuwtjes, een voorstelling van het Stradus Infra gamma, brochure en andere interessante publicaties. En met onze nieuwe, superhandige tools hopen we jullie zoektocht naar informatie en inspiratie nog verder te vergemakkelijken!

De productzoeker gidst u in maximaal vijf stappen door ons uitgebreid aanbod aan oplossingen.

Vertrekkende vanuit een productgroep - of indien gewenst via het gewenste thema of een bepaalde structuur - navigeert u met de productzoeker vlotjes naar specifieke producten en bijbehorende informatie.

Voor elk product vindt u hier de mogelijke formaten, structuren en kleuren maar ook productmodeltekeningen, productlijnbladen en bestekomschrijvingen.

Bovendien kan u indien er beeldmateriaal voorhanden is van projecten waar dit product werd toegepast van hieruit doorklikken naar deze projecten en hun details in de inspiratiebank.

Ga naar de productzoeker.

Met onze inspiratiebank brengen we een uitgebreide database met tal van inspirerende projectbeelden.

Kies een thema en navigeer vervolgens door de verschillende subthema’s en toepassingsgebieden.

De resulterende selectie van projecten toont tal van inspirerende projectfoto’s, alsook de gebruikte producten en verdere informatie zoals locatie en betrokken aannemer, ontwerper, opdrachtgever en realisatiejaar.

Geïnteresseerd in een getoond product? Dan kan u van hieruit heel eenvoudig doorklikken naar de gedetailleerde productpagina op van de productzoeker.

Bekijk de gebruikershandleiding, open de inspiratiebank en laat u inspireren.

Indien u de foto’s in een hogere resolutie wenst, kan u deze opvragen via uw Stradus Infra contactpersoon.

Specifiek voor calculatoren is er de vernieuwde aanbestedingszone. Net als voorheen kan u hier onze aanbestedingsoffertes downloaden.

Voortaan laat de tool echter ook toe:

  • te zoeken op basis van plaats of projectnaam.
  • een vraag over een specifiek project te stellen aan één van onze medewerkers.
  • aan te geven indien u verwittigd wenst te worden zodra de offerte voor een bepaald project online wordt geplaatst
  • rechtstreeks bestek en meetstaat opladen indien u een bepaald project niet in de database terugvindt. Wij zorgen er op onze beurt dan zo snel mogelijk voor dat de offerte ter beschikking staat.

De gebruikershandleiding toont u de eenvoud van het gebruik van de aanbestedingszone.

Log via de klantenzone in op onze aanbestedingszone en ontdek snel de verbeterde functionaliteit. Heeft u nog geen login? Vraag deze dan hier aan.

Handig is bovendien dat onze nieuwe website, de productzoeker en de inspiratiebank ‘responsive’ zijn. Dit wil zeggen dat de weergave zich automatisch aanpast aan het toestel waarmee u onze website bezoekt. Dus ook indien u gebruik maakt van een tablet of smartphone is onze website gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

handleiding-online-inspiratiebank-nl.pdf

handleiding-online-aanbestedingszone-nl.pdf