Met ingang van 1 januari 2015 mogen steden en gemeenten slechts nog in zeer beperkte gevallen gebruik maken van pesticiden. De gangbare methoden voor niet-chemische onkruidbestrijding zijn doorgaans zeer arbeidsintensief en milieubelastend, waardoor de impact van deze nieuwe regelgeving niet te onderschatten is. Stradus Infra biedt echter met het Nevergreen concept dé oplossing.

Het Nevergreen concept, dat de combinatie maakt van stenen met een verbrede voeg en een hoogwaardige onkruidwerende voegmortel, is een milieuvriendelijke oplossing die tevens een aanzienlijke besparing op de onderhoudskosten met zich meebrengt.

Stradus Infra breidde het gamma Nevergeen voegstenen onlangs uit en voorziet nu naast een epoxygebonden voegmortel ook een cementgebonden voegmortel. Tevens biedt Stradus Infra als service en als garantie het inwassen van de voegstenen in onderaanneming aan.

Belangrijk om weten is tot slot dat zowel onze nieuwe formaten 22x22 cm en 20x20 cm als de cementgebonden voegmortel volledig overeenkomen met het onlangs vernieuwde Standaardbestek 250 (SB 250 3.1) voor de wegenbouw.

Meer informatie rond het Nevergreen concept lees in je in onze nieuwe brochure.

brochure-nevergreen-2015nllr-nl.pdf