Naar gewoonte zal Stradus Infra ook dit jaar als exposant aanwezig zijn op de Dag van de Openbare Ruimte, dit op 4 en 5 februari in Expo Brussel. Zoek ons zeker op op onze stand 3.28 waar we u met plezier enkele nieuwigheden uit ons gamma voorstellen. 

Zo bijvoorbeeld:

  • de Virage, onze nieuwste esthetische grasbetontegel
  • het Nevergreen concept, dé oplossing voor de recent verstrengde wetgeving rond onkruidbestrijding
  • ons gamma Solar straatmeubilair, een productlijn van zitbanken en tafels voorzien van geïntegreerde zonnepanelen die zonlicht omzetten in groene energie en waaraan men gratis smartphone, tablet of zelf een elektrische fiets kan opladen

Ook kan u op onze stand uitgebreid kennis maken met de nieuwe functionaliteiten van onze onlangs vernieuwde website. Niet alleen lanceerden we een geoptimaliseerde aanbestedingszone maar  voortaan vindt u op onze website ook een uitgebreide productzoeker en inspiratiebank met tal van projectbeelden.

Op woensdag 4 februari om 10u30 en op donderdag 5 februari om 14u30 kan u bovendien onze lezing ‘Nieuwe bestratingsproducten door innovatie en co-creatie’ bijwonen. Voor meer informatie of om u hiervoor in te schrijven verwijzen we naar de website van de Dag van de Openbare Ruimte.

Ervaren bezoekers weten dat we op woensdag 4 februari graag de kans nemen om jullie een beetje te verwennen. Tussen 15u00 en 19u30 voorzien we voor u diverse culinaire degustaties. Ideaal om na het bijwonen van onze lezing en het bezoeken van de beursvloer terug samen te komen.

Eveneens zoals voorgaande jaren kan u ons ook treffen op Salon des Mandataires, dit op 12 en 13 februari in Wallonie Expo te Marche-en-Famenne (stand 2b13). 

Wenst u gratis toegangskaarten? Vraag uw toegangskaarten aan via uw Stradus Infra contactpersoon. Voor de Dag van de Openbare Ruimte kan u ze ook rechtstreeks aanvragen via de beurswebsite.