Ons Street Art gamma - gericht op de esthetische verrijking van de publieke ruimte met hoogwaardige bestratingsproducten - biedt een uitgebreid palet structuren en kleuren. Door te spelen met natuursteengranulaten enerzijds en het type nabehandeling anderzijds zijn de keuzemogelijkheden oneindig. Inspelend op nieuwe trends breiden we het gamma bovendien voortdurend uit. Ontdek de Tela en de Naturo, onze twee recente aanwinsten!

Tela

Een verfijnde, moderne structuur met een strakke betonnen uitstraling en een gestreept reliƫf, gelijkaardig aan de structuur van textiel. Standaard verkrijgbaar in de formaten 60x60x6 cm en 100x100x6 cm en in de kleuren Hamada en Moreno. Op projectbasis zijn uiteraard andere formaten en kleuren te verkrijgen. Tela leent zich perfect voor een moderne omgeving.

Naturo

Een verfijnde structuur met een prachtige nuancering van kleuren en een zacht natuursteenreliƫf. Hiermee zorgt Naturo voor een warme, natuurlijke uitstraling. Standaard is Naturo verkrijgbaar in de formaten 60x30x6 cm en 60x60x6 cm en in de kleuren Luvia en Lupo. Luvia is een nuancering van grijs en zwart. Lupo combineert daarentegen drie kleuren, waar de toegevoegde bruintint het resultaat doet gelijken op een wolvenvacht. Uiteraard ontwikkelen we ook voor dit product op projectbasis andere formaten en kleurcombinaties.

Zowel Tela als Naturo zijn vervaardigd met kleurondersteunende natuursteengranulaten en zijn optioneel verkrijgbaar met een hydrofobe coating, wat vervuiling en vergroening tegengaat en de kleurvastheid extra verhoogt.