Het weekend van 5 oktober was best druk voor onze site te Heusden-Zolder. Met een VIP-event voor de Stradus Infra relaties op vrijdag en een deelname aan Open Bedrijvendag op zondag ontvingen we dat weekend enkele duizenden bezoekers.

Naar aanleiding van onze deelname aan Open Bedrijvendag boden we onze relaties vrijdagmiddag 3 oktober de kans deel te nemen  aan een begeleid fabrieksbezoek. Gekoppeld hieraan een boeiend inhoudelijk programma gevolgd door een uitgebreid netwerkmoment met walking dinner. Met een 100-tal aanwezigen, waaronder zowel contacten uit de wereld van de aannemerij als ontwerpers en bestuursleden van steden en gemeenten, werd het een gezellige namiddag.

Na een warme verwelkoming door Anne Froidmont, commercieel directeur, sprak Jef Martens, onze product manager, de bezoekers toe rond innovaties in beton. Co-creatie en enkele voorbeelden zoals de recente ontwikkeling van onze prefab middengeleiders met het AWV Limburg vormden hierbij de rode draad. Ook het recent uitgebreide Nevergreen-concept kwam aan bod. Martine De Wit, duurzaamheidsexperte binnen CRH, bracht vervolgens de duurzaamheidsvisie van CRH in kaart alsook hoe we samen als groep ons maatschappelijk verantwoord ondernemen tot een hoger niveau trachten te tillen. Tevens wees ze ieder van ons terecht op onze verantwoordelijkheid mee zorg te dragen voor onze planeet .

Daarna werden de bezoekers in groepen in onze fabriek rondgeleid  waar we de verschillende stappen van ons productieproces in de kijker plaatsten, dit van grondstoffenkeuze tot controle op afgewerkte producten . Een uitgebreid programma dus, wat meteen voldoende stof bood ter inspiratie van cabaretier Armand Schreurs die onze gasten tussendoor smakelijk wist te entertainen met zijn poppentheater.

Op zondag namen we met onze vestiging te Zolder deel aan Open Bedrijvendag en stelde we onze site, waar zowel geproduceerd wordt voor Stradus Infra als voor ons zusterbedrijf in de tuinmarkt Marlux, open voor het grote publiek. Ondanks het grauwe weer mochten we rekenen op het enthousiasme van meer dan 3000 bezoekers.