Met plezier melden we u de indiensttreding van onze nieuwe collega Dirk Van de Wiele. Dirk startte op 2 juni bij Stradus Infra als onze nieuwe account manager/ project adviseur voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Als opvolger van Lotte Van de Kerckhove vormt Dirk voortaan voor deze regio het aanspreekpunt binnen ons team. Dit samen met Svea Van de Kerckhove, commerciële binnendienstmedewerker voor de regio.

Dirk is 47 jaar en woonachtig te Aalst. Hij is gehuwd en vader van twee kinderen. In zijn gehele carrière is Dirk actief geweest in de verkoop. Meer bepaald in de natuursteensector en dit bij bedrijven zoals Cosentino, Tuytelaers en Brachot-Hermant.

“Ondanks de vele raakvlakken met de natuursteensector, ga ik in mijn nieuwe job in contact komen met veelal nieuwe bedrijven en mensen. Dit maakt het extra uitdagend. De grote uitdaging lijkt me om door een goed persoonlijk contact  een lange termijn relatie op te bouwen met de klanten in een toch wel sterk concurrentiële betonsector. Het brede gamma van producten, de spreiding van de verschillende productiesites over België en de strenge kwaliteitseisen die Stradus Infra aanhoudt, vormen volgens mij extra troeven die me hierbij zeker zullen helpen. Ik hoop hiermee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verdere uitbouw van de openbare ruimte in mijn eigen streek.“ aldus Dirk.

In de loop van de volgende maanden zal Dirk actief zijn eerste contacten leggen. Hebt u intussen reeds vragen? Twijfel er dan niet aan om contact op te nemen met Dirk of Svea.

Contactgegevens: